CHAL-TEC Icebreaker машина за разбиване на лед 15кг/ч 3, 5 литра, неръждаема стомана, кофа за лед (OJ6-Icebreaker) (OJ6-Icebreaker) Ледогенератор

CHAL-TEC Icebreaker машина за разбиване на лед 15кг/ч 3, 5 литра, неръждаема стомана, кофа за лед (OJ6-Icebreaker) (OJ6-Icebreaker) Ледогенератор

119,00 лв

Офертите за продукта

 

CHAL-TEC Icebreaker машина за разбиване на лед 15кг/ч 3, 5 литра, неръждаема стомана, кофа за лед (OJ6-Icebreaker) (OJ6-Icebreaker)

119,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
Описание
Мощна машина за разбиване на лед, за 15 килограма натрошен лед за час. 3.5 литра контейнер, подходящ за малки и големи партита. Висококачествено, приятно за окото тяло от неръждаема стомана, с механизъм за безопасна работа. Ето как ще разтрошим леда! Толкова лесно и дори без да се уморим, благодарение на машината за разбиване на лед Icebreaker от oneConcept . В миналото остават дните, когато разтрошеният лед се правеше с шиш за лед или друг ръчен инструмент, за да може освежаващите напитки да бъдат охладени. Днес това се прави автоматично, чрез тази мощна машина. Просто поставете фунията, пъхнете кубчетата и ги пуснете в устройството. Съвсем скоро, удобният 3.5 литров контейнер (около 1.75 килограма) ще се напълни с перфектно разтрошени парченца лед. Машината за разбиване на лед ще натроши до 15 килограма за един час, по този начин снабдявайки всяко парти с необходимото охлаждане за напитките - независимо дали са лимонада или коктейли. С толкова мощност под капака, разбираме защо от oneConcept са снабдили машината за трошене с два механизма за безопасност. Уредът работи, само ако контейнерът е добре поставен и бутонът на предния панел е натиснат. Четири крачета с вакуум държат машината на едно място и предпазват от нежелано пързаляне по бара. Почистването също е лесно: просто пуснете топла вода през машината за трошене на лед и тя е вече чиста. Със своето тяло от неръждаема стомана, oneConcept Icebreaker притежава страхотен външен вид и е приятен за окото.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.