Klarstein ICE3 Powericer XXL Ледогенератор

Klarstein ICE3 Powericer XXL Ледогенератор

от 1 099,00 лв 2 оферти

Офертите за продукта

 

Klarstein POWERICER-XXL, индустриално съоръжение за производство на лед, 160W, 25 кг / ден, N (ICE3-POWERICER-XXL) (ICE3-POWERICER-XXL)

1 099,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
 

Klarstein POWERICER-XXL, индустриално съоръжение за производство на лед, 160W, 25 кг / ден, N (ICE3-POWERICER-XXL)

1 099,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
klarstein.bg
Описание
Оборудване за производство на кубчета лед за охлаждане на напитки с мощност от 160 W, с производствен обем 25 кг на ден и с една проста концепция за обслужване. Неръждаема стоманена конструкция с пространство за съхранение 7 кг. С устройството за производство на ледени кубчета от Klarstein всяка ваша напитка ще бъде приятно освежаваща в топлите дни. В режим на работа, на бара и на събития, си остава това мощно устройство все още студено и гарантира пълен неутралитет на вкус. С мощност от 160 W не причинява никакви проблеми и остава незаменим сътрудник, който си изпълнява своята цел и в спокойна атмосфера и в зони за почивка, без шум. Промишлено оборудване за производство на ледени кубчета отговарят на нуждите и при най-голяма консумация благодарение на своето отделение за снабдяване с капацитет от 7 кг и огромното производство на 25 кг на кубчета лед на ден. Ледено освежаващи кубчета се съхраняват до използването им в същия климат като климата на Антарктика и са лесно достъпни с изолирани сгъваеми врати. Със сребрна конструкция от неръждаема стоманена , съоръжения за производство на ледени кубчета от Klarstein визуално се интегрира лесно в съществуващата кухня или бар. Нейната висока производителност е съществен помощник в подготовката на големи количества студени напитки.

Продукт известен още и като ICE 3 Powericer XXL, ICE3PowericerXXL
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.